Swapfinder beoordeling & ervaringen: is het betrouwbaar?

Swapfinder beoordeling & ervaringen: is het betrouwbaar?

SwapFinder: De beste site voor swingende that is uw of te vermijden?

Het mooie van het internet en hoe verbonden mensen zijn, is dat je zeker een community en een web web web site voor je zult vinden. Ben je op zoek naar de liefde van je leven of een snelle aansluiting? Misschien vind je een veilige plek waar je mensen kunt vinden die dezelfde fetisjenissen hebben als jij? Wat het ook is, er is zeker site that is een er voor u is. Het enige is met de vele sites die er zijn zeer weinig legitiem zijn en kunnen u eigenlijk geven de resultaten die ze beweren op hun web web sites. Dit is de reden waarom we proberen om op deze web web sites te gaan voor u, zodat u hoeft te gaan that is niet.

Deze keer kijken we naar de ins en outs van de swingende web site SwapFinder. We zullen kijken of het voor u de moeite waard is om te proberen en of u uw swingende dromen op de web site kunt waarmaken. SwapFinder is een bekende naam in de swingergemeenschap. Het beweert miljoenen gebruikers over de hele wereld te hebben en heeft gemiddeld 100.000 gebruikers online op elk moment.

Het grote ding over deze swingende site is dat het niet alleen gericht is op de aansluitingen, maar ook zorgt ervoor dat er gevoel van gemeenschap that is een. Dit is erg belangrijk voor veel echte swingers, want dit is wat het in eerste instantie ended up being. Maar begrijp het verkeerd that is niet het beweert nog steeds dat het je de heetste aansluitingen geeft. Er zijn ook niet alleen onbevooroordeelde koppels op de site, maar ook singles die geГЇnteresseerd zijn in de levensstijl.

Deze allemaal that is klinken, maar is SwapFinder alles wat het zegt dat het is? In dit artikel zullen we kijken naar hoe het werkt, de web site, onze eigen ervaring https://www.hookupdate.net/professional-dating-sites/ op de web site, en klantbeoordelingen.

Hoe werkt het

Aanmelden op SwapFinder is snel, eenvoudig en GRATIS. In tegenstelling tot andere sites die u na de vraag vragen stellen, vragen ze u alleen basisinformatie that is uw dan heeft u de mogelijkheid om meer informatie over u in te vullen voor betere matches als u eenmaal binnen bent.

Om uw aan that is profiel maken, wordt u gevraagd naar uw gebruikersnaam, geboortedatum, email en wachtwoord. Zodra je al deze informatie hebt gegeven, wordt er een activeringsmail gestuurd naar de e-mail die je hebt gebruikt. Zodra u op die website website website link klikt, bent u binnen!

Het aanmeldingsproces kan in vijf minuten worden afgerond MAX! Het is handig en snel, maar we vinden dat het ontbreekt en we kunnen mensen aanmoedigen om veel profielen aan te maken zonder ze daadwerkelijk te gebruiken, meer hierover later meer. Natuurlijk, hoe meer informatie je hebt op je profiel, hoe beter de kwaliteit van je profiel overeenkomt. Zorg er dus voor dat u uw profiel pas na uw bezoek aan de site opbouwt.

Bijpassend proces

Er is geen daadwerkelijke matching die plaatsvindt omdat er geen algoritme betrokken is bij de web site. Dit lijkt eigenlijk een manier that is nieuwe zijn die de meeste datingsites gebruiken. De meesten van hen staan hun gebruikers gewoon toe om de andere gebruikers op de site te verkennen. Zij zullen u profielen zien that is laten u meer kans maken om aangetrokken te worden, zodat u geen tijd verliest in het scrollen zonder zelfs maar van een enkel profiel te houden.

Zoekfuncties

Wat SwapFinder mist in de bijpassende afdeling, heeft het zeker goedgemaakt came across zijn zeer geavanceerde zoekfuncties. U wilt een gebruiker vinden op een andere locatie dan de uwe omdat u snel op reis gaat of gewoon nieuwsgierig bent? Dat kan! Verbinding maken met gebruikers op elke locatie kan eenvoudig worden gedaan door gebruik te maken van de juiste filters. Wilt u een taal leren of oefenen? Misschien is Engels niet je eerste taal. SwapFinder stelt u ook in staat om gebruikers te filteren basis that is op de taal die ze spreken. Dit voorkomt dat u een onhandig gesprek moet voeren waarbij u elk antwoord moet om het te begrijpen that is googelen.

Afgezien van deze twee, kunt u ook filteren gebruikers op foundation van hun lichaamstype en zelfs de grootte van hun borst of penis. Andere filters zijn dat wel:

 • Afstand van de gebruiker,
 • Huwelijkse staat,
 • Zodiac Sign,
 • Geslacht
 • Hoeveel is het?

  Zoals bij de meeste datingsites en apps is het aanmaken van een profiel gratis, maar je krijgt niet de volledige functionaliteit van de site. Met een gratis account, zult u in staat zijn om gebruikersprofielen te bekijken, maar niet hun volledige profielen. U kunt ook foto’s that are uw video’s toevoegen, commentaar geven op foto’s, en deelnemen aan chatrooms. Het maken van een hotlist en het gebruik van de zoekfilter is ook beschikbaar voor gratis gebruikers. Deze zijn geweldig, maar u zult niet in staat zijn om berichten te verzenden met een gratis account. Dit betekent dat je moet wachten op premium that is een om je een bericht te sturen voordat je de kans krijgt om met iemand te praten.

  Als premium gebruiker kunt u chatberichten, e-mails en knipogen sturen. U kunt ook mensen als vriend toevoegen en video’s en foto’s bekijken. Je hebt ook volledige toegang tot de Intercourse Academy. In tegenstelling de that is tot dating apps is er geen gedifferentieerde prijsstelling op SwapFinder. De prijzen verschillen alleen op foundation van de duur van de tijd die je bereid bent om een premium lid te zijn. Hieronder is een overzicht that is snelle hoeveel je nodig hebt om shell out voor verschillende periodes van tijd.

 • Basis account (Gratis)
 • 1 Maand (20$)
 • 3 Maanden (20$/maand)
 • 12 Maanden (15$/maand)
 • Kwaliteit lid

  Elke datingsite is slechts zo goed leden that is als haar dus de kwaliteit van de leden staat vrij hoog in onze boeken als je naar een web web site kijkt. SwapFinder heeft veel gebruikers en beweert de heetste koppels het internet te hebben that is op. Het heeft ook enorme claims als het gaat om de activiteit van zijn gebruikers came across 100.000 actieve gebruikers op elk moment. Na het rondlopen op de site en het bekijken van wat andere mensen hebben ervaren zien we dat deze beweringen zo nauwkeurig zijn that is niet.

  دیدگاه‌ خود را بنویسید

  نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  اسکرول به بالا